Çıldır Çok Programlı Anadolu Lisesi

Vizyon: Çıldır Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak önceliğimiz öğrencilerimize ´´öğrenmeyi öğretmek ve sevdirmek´´tir. Bu yolla çocuklarımızın yaşamın gereksinimlerine uyum sağlayabileceklerini düşünüyor ve eğitim alanında öncü olacaklarına inanıyoruz.

Misyon: Milli Eğitimin temel amaçlarına ulaşmış, Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda evrensel düşünen, olayları neden - sonuç ilişkisi içinde sorgulayan, kendini ve çevresini tanıyan, yapıcı, yaratıcı, üretken, girişimci bireyler yetiştirmek. Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler ile donanmış, araştırmacı bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Lojman: 1 -
Sportif Etkinlikler: Futsal, Voleybol
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Erasmus Plus (Erasmus+)

Belgegeçer - (478) 311 2010

WEB - https://cildirlisesi.meb.k12.tr

Adres - DEDEKORKUT MAH. AŞIKŞENLİK SK. ÇILDIR ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ BLOK NO 6 ÇILDIR / ARDAHAN

Yerleşim Yeri -

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 42 km. uzaklıktadır.